ÜLKEYE İKİ KUTUPLU BİR SİYASET DAYATILIYOR LAKİN İÇİNDE ATATÜRK YOK!

Neden mi?

Al Cumhur İttifakını vur Millet İttifakına! Malzeme aynı!

CHP, “Biz ittifakız ve Sadullah Ergin bizim değil DEVA’nın adayıdır” diyor!

DEVA seçimlere kendi listesiyle girseydi bu doğru olabilirdi lakin artık bal gibi CHP’nin adayıdır!

CHP, “Bu son seçimdir lütfen oyları bölmeyin” diye çağrı yaparak Atatürkçü seçmeni ve Atatürkçü partileri başta Sadullah Ergin olmak üzere AKP artığı kumpasçı FETÖ’cülere oy vermeye zorluyor!

Sormazlar mı adama; CHP’ye adaylık müracaatı yapan ve aralarında onca sanatçı, yazar, gazeteci, işadamı, emekli subay 3500 Atatürkçü varken çok mu aradınız Atatürk düşmanı hain FETÖ’cüleri ve Saidi Nursicileri? Sizleri buna mecbur eden nedir? Üstelik toplumda hiçbir karşılıkları da yoktur! Şimdi hangi hakla ve yüzle böyle bir talepte bulunuyorsunuz?

Adalet Partisi, Zafer Partisi, Genç Parti, Doğru Parti gibi Atatürkçü partiler varken hiçbir oyu olmayan DEVA ve GELECEK partilerine neden mecbur kaldınız? Neden tüm bileşenleri birbirine uyan milli bir ittifak cephesi oluşturmadınız?

Adalet Partisi olarak Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na onca ısrarıma rağmen bu sese neden kulak verilmedi? Bu partilerin kapısı neden çalınmadı?

Şimdi oyları bölen biz, ittifak çatısını hatalı (ya da bilinçli) kurmasına rağmen mağdur edilen CHP öyle mi?

Yahu kimse farkında değil mi; adaylık müracaatı yapmış tüm Atatürkçüler devre dışı! AKP mağduru Gazeteci Sedef Kabaş devre dışı! ADD Başkanı Dr. Mustafa Hüsnü Bozkurt devre dışı! Daha niceleri...

Bu Atatürkçü seçmene kurulmuş bir komplo değil midir? Tüm seçmen AKP’nin kopyası kirli bir çarşaf listeye oy vermek zorunda bırakılmış durumdadır!

Bir şeylerin döndüğü aşikardır!

Kurduğumuz ATA İTTİFAKI, içeriği meçhul olan bu gidişat karşısındaki milli bir reflekstir! Kimse bizleri suçlamasın! Bilakis destek vererek oynanan kirli oyunu bozsun ve tarihe not düşsün!

Kirli suyla çamaşır yıkanmaz…

Atatürk’le ihvancı, Atatürk’le Saidi Nursici, Atatürk’le FETÖ’cü, Atatürk’le PKK’lı, Atatürk’le Hizbullahçı yan yana olmaz! Böyle bir beraberlikle ne Millet ne de Cumhur İttifakından milli bir hükümet çıkmaz!

Aklını başına al Türkiye’m, 14 Mayıs’tan öte yol yok! Ver elini Atatürk çizgisindeki Türk milliyetçileri ile laik Cumhuriyet yolunda yürüyelim… Adıyla şanıyla Atatürk’ün yolu olan ATA İTTİFAK’nda birleşelim…

Dr. Vecdet Öz